workshops volwassenen aanbod & prijzen
workshops ouder&kind aanbod & prijzen
kinderfeestjes/workshops aanbod & prijzen
check de agenda… workshop data

We geven weer workshops! Kijk voor alle data in onze agenda.
We verhuren Feestkisten om je feestje thuis te vieren en een Workshop in a box is er voor degene die thuis wil workshoppen met onze instructiefilmpjes.

Helaas boeken we nog geen kinderfeestjes! 

Bij Bakatelier in Breda kun je kennismaken met de wereld van TAART. We geven workshops in taart of cupcakes decoreren en kinderfeestjes. Je kunt je alleen of samen met vriend of vriendin inschrijven via de workshopagenda. Organiseer je een groepsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje dan kun je ons per mail een berichtje sturen of ons even bellen. Dan regelen we de ochtend of middag met jullie.

We leren je een taart vullen, bekleden en decoreren. Helemaal je eigen taart creëren. We laten je de techniek zien en laten je kennis maken met verschillende materialen. We geven je zoveel mogelijk tips. Je gaat gegarandeerd met een prachtige taart naar huis. En het is nog lekker ook. We geven nu ook de workshop heeel strak afsmeren en ook kun je macarons leren maken bij ons. Kortom tal van leuke, lekkere mogelijkheden.

Als je de smaak te pakken hebt, kun je thuis zelf aan de slag. In onze workshop bruidstaart/stapeltaart gaan we dieper in op verschillende technieken.

Kinderfeestje???  Want wat is er leuker dan je eigen taartje maken of cupcakes versieren??

Bij onze workshops staat gezelligheid voorop, dus of je je nu alleen inschrijft of met een groep, de bedoeling is om je op een leuke manier kennis te laten maken met de wereld van taart, cupcakes. De workshops worden in een sfeervolle ruimte gegeven.