workshops volwassenen aanbod & prijzen
workshops ouder&kind aanbod & prijzen
kinderfeestjes/workshops aanbod & prijzen
check de agenda… workshop data

Tot op heden kunnen we geen workshops geven aangezien we de 1,5 meter afstand niet kunnen garanderen! Je mag me altijd mailen of bellen als je vragen hebt.

Helaas kunnen we tot aan de zomervakantie geen kinderfeestjes boeken!

Zodra we weer workshops en kinderfeestjes gaan geven zullen we dit op de website, facebook en Instagram bekend maken.

STAY SAFE!!

Bij Bakatelier in Breda kun je kennismaken met de wereld van TAART. We geven workshops in taart of cupcakes decoreren en kinderfeestjes. Je kunt je alleen of samen met vriend of vriendin inschrijven via de workshopagenda. Organiseer je een groepsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje dan kun je ons per mail een berichtje sturen of ons even bellen. Dan regelen we de ochtend, middag of avond met jullie.

We leren je een taart vullen, bekleden en decoreren. Helemaal je eigen taart creëren. We laten je de techniek zien en laten je kennis maken met verschillende materialen. We geven je zoveel mogelijk tips. Je gaat gegarandeerd met een prachtige taart naar huis. En het is nog lekker ook. Andere mogelijkheid is om cupcakes te gaan decoreren. We hebben tal van uitstekers, mallen en glitters om lekker los te gaan.

Als je de smaak te pakken hebt, kun je thuis zelf aan de slag. In onze vervolgworkshops gaan we dieper in op de verschillende technieken en mogelijkheden.

Kinderfeestje???  Want wat is er leuker dan je eigen taartje maken, cupcakes versieren of een Freak Cake feestje te komen vieren!!!

Bij onze workshops staat gezelligheid voorop, dus of je je nu alleen inschrijft of met een groep, de bedoeling is om je op een leuke manier kennis te laten maken met de wereld van taart, cupcakes. De workshops worden in een sfeervolle ruimte gegeven.