Een workshop taart decoreren bij Bakatelier: voor liefhebbers, bedrijven, familie en vrienden.

Bij Bakatelier kunt u verschillende soorten workshops volgen op het gebied van taart en decoratie, cupcakes en chocolade. Wij hebben een goed ingerichte, gezellige ruimte waar u terecht kunt met al uw vrienden en familie. Onze workshop taart decoreren is bijvoorbeeld uiterst geschikt voor bedrijven, vrijgezellenfeestjes, vrienden- en vriendinnengroepen en kinderfeestjes. Ook als u alleen bent, en meer wilt leren over bakken of u zich wilt specialiseren, dan bent u van harte welkom bij een van onze workshops.

Bakatelier laat u kennismaken met verschillende technieken en materialen. We leren u een taart te vullen, te decoreren en te bekleden. Dankzij onze tips gaat u met een prachtige taart naar huis. En die smaakt nog heerlijk ook! Organiseert u een groepsuitje? Stuur ons een bericht en wij plannen een ochtend, middag of avond met jullie in.

Bel voor meer informatie naar 06-19983460. Wij hebben een agenda met verschillende workshops en ouder/kind feestjes waar u zich voor kunt inschrijven. We hopen snel eens kennis te maken!