Bakatelier in Breda: alles voor de thuisbakker

Bakatelier in Breda is een klein bakkersparadijs voor elke thuisbakker. Wij hebben het meest uitgebreide assortiment in de omgeving voor alles wat met bakken te maken heeft. Onze artikelen helpen u om heerlijke taarten, cupcakes, cakepops en ovenverse koekjes te maken. Wij staan voor u klaar en kunnen volledig advies geven over alle producten.

Onze winkel is knus en gezellig. U vindt er bakmixen, bakblikken, fondant, heerlijke marsepein, kleurstoffen, leuke cupcakehoesjes, mallen, fruitvullingen, echt lekkere botercrème en nog veel, veel meer. Handig zijn ook de kant en klare kapsels, die u zelf naar hartenlust kan decoreren en vullen. Bij Bakatelier komt passie en liefde voor patisserie tot leven en zorgen wij ervoor dat u altijd tevreden naar huis gaat. Elke liefhebber, thuisbakker en professional is van harte welkom!

Wij zijn bij Bakatelier ook zeker bereikbaar om taarten te maken en te decoreren bij elke feestelijke gelegenheid. Neem contact op via het formulier op deze website, of bel voor meer informatie. We hopen u snel eens te mogen begroeten.

Contactinformatie

Bakatelier
Mastbosstraat 105
4812 PB
Princenhage, Breda

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij ons in de buurt.

Telefoon: 06-19983460