taartengoeroe-breda -bakatelier
bakatelier-breda-taartengoeroes

Taart op maat

Taart op maat of een mooie bruidstaart wij maken het voor je.

We maken ook  standaard verjaardagsdripcake (12 p.), zie middelste foto hierboven,voor slechts € 27,50.
Je mag een kleur kiezen, vulling en er kan een leeftijd op de rest is standaard.
Oud en Nieuw taartje 8 pers: € 29,50 ophalen 31 december (zie linker foto)
Bel of mail ons voor meer informatie!

BRUIDSTAARTEN.

Het Bruidspaar mag het zeggen: Kleur? Helemaal wit of toch hier en daar een paarse roos? Marsepein, dat is toch met amandelen, of liever fondant? Misschien toch alleen maar chocolade? Suikerbloemen of verse bloemen? Een boomstronk als standaard of liever een eenvoudige witte? Bruidspaartje bovenop? 2 lagen, 4, 6 of 10 lagen? Hoeveel mensen gaan we ook alweer een uitnodiging sturen?
Bekijk onze foto’s maar eens of bel ons nu direct voor een afspraak!

Het is feest tralala…feest tralala…En bij een feestje mag een mooie taart niet ontbreken! Bakatelier maakt prachtig mooie en vooral heerlijke taarten en cupcakes. We maken boerderijtaarten, voetbaltaarten, make-up taarten, prinsessentaarten of we zetten jouw eigen unieke taartidee, met onze creativiteit, kennis en kunde om in een superfeest taart!
Blader maar eens door onze foto’s en mail of bel ons als je een taart wilt bestellen.

Om een keuze te kunnen maken uit onze heerlijke vullingen en voor de starttarieven en diverse mogelijkheden, klik dan het knopje prijslijst aan. Daar vind je alle informatie.
Voor vragen kun je ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

Bestel op tijd! Om teleurstellingen te voorkomen, hoe eerder je je taart op maat of bruidstaart besteld, hoe groter de kans dat we de taart kunnen maken.
Prijslijst