Ga naar inhoud
0619983460
|
info@bakatelier.nl
Facebook
Instagram
Pinterest
E-mail
Zoeken naar:
HOME
WINKEL
WEBSHOP
WORKSHOPS
PME
TAART
FOTO’S
NIEUWS
RECEPTEN
CONTACT
Zoeken naar:
Lemon Curd
admin
2020-04-03T18:14:06+01:00
lemon curd
Ingredienten:
2 eieren
2 citroenen
225 gram suiker
115 gram boter
tips:
mocht je de lemon curd minder zoet willen, gebruik dan 200 gram suiker i.p.v. 225 gram
de lemon curd is ongeveer 4 maanden houdbaar in de koelkast
werkwijze:
Citroenen raspen en uitpersen
Suiker en boter au-bain-marie verwarmen
Citroenschil en sap toevoegen
Eieren in een aparte schaal loskloppen
De eieren aan het warme boter-suiker-citroen mengsel toevoegen
Nu roeren totdat het mengsel ongeveer de dikte van yoghurt
Dit kan makkelijk een kwartier duren
TERUG NAAR RECEPTEN PAGINA
Page load link
Ga naar de bovenkant