- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Doe de eieren, suiker, zout en citroenrasp in een kom
- Zet de kom in heet water of au-bain-marie en klop de massa tot ongeveer 37 graden. De massa moet niet meer koud aanvoelen en suiker is opgelost.
- Haal de kom uit het hete water of van de au-bain-marie en klop, op de hoogste stand, tot het mengsel op kamertemperatuur is.
- Zeef de bloem en maïzena boven het mengsel en spatel voorzichtig door de luchtige massa heen totdat je geen klontjes meer hebt. Spatel rustig zodat het beslag zo luchtig mogelijk blijft!
- Vul de ingevette taartvorm 2/3 met beslag en bak 25 tot 30 minuten op 180 graden
- Je taart mag eruit als je prikker er droog uitkomt.
- Doe de oven de eerste 25 minuten niet open want dan zakt je taart in!
- Los de taart direct uit zijn vorm als je de taart uit de oven haalt, niet in de taartvorm laten afkoelen
Tip: je kunt een biscuit heel goed een maand lang invriezen.