De perfecte taart voor jouw speciale dag.

De mooiste bruidstaart in Breda en omstreken bij Bakatelier.

Als u op zoek bent naar de perfecte bruidstaart in Breda en omgeving dan zit u zeker goed bij Bakatelier. Wij gaan samen aan de slag om te taart van uw dromen te maken. Uw ideeën rondom thema, kleur en alle andere speciale wensen vormen de basis voor de taart. Alle taarten worden op maat gemaakt. Uiteraard hebben wij met onze expertise, kennis en creativiteit uitgebreid advies en tips. Samen met u maken we een ontwerp.

Smaak is heel belangrijk. Wij zorgen voor heerlijke vullingen met luxe crème of fruit – precies zoals u het wilt hebben. Alles is mogelijk, van klassieke tot hippe taarten met de mooiste decoraties. Omdat elke bruidstaart bij Bakatelier uniek is, kunnen we onmogelijk bij voorbaat een prijs opgeven. Wij maken echter graag een afspraak om alle wensen en ideeën door te nemen en aan de hand daarvan een prijsopgave te maken.

Bruidstaart Bakatelier Merijn en Corine Bij Bakatelier zijn wij zeer flexibel, maar geef wel uw bestelling tijdig door om  teleurstellingen te voorkomen. Wij leveren persoonlijk uw bruidstaart in Breda en  omgeving af bij de feestzaal. Wij maken overigens voor elke feestelijke gelegenheid de  juiste taart: voor verjaardag, verloving, geboorte, jubileum, communie en  bedrijfsfeesten bent u dus ook van harte welkom.

Informeer gerust naar alle mogelijkheden. Bakatelier is telefonisch bereikbaar op 06-  19983460.