Kant & klare biscuits & kapsels

Kant & klare Biscuits / Kapsels

Het is bij Bakatelier mogelijk om perfect vers gebakken kant en klare biscuits (kapsels) te kopen. Wij bakken de perfecte luchtige, hoge biscuit, met een heerlijke smaak, voor je op maat. Je kunt de biscuit zelf vullen en versieren. De biscuit wordt gemaakt met een bakmix van ambachtelijke banketbakkers kwaliteit. De biscuit kan nog worden […]

Nu ook een webshop

  Eindelijk kun je nu ook shoppen bij ons vanuit je stoeltje in onze webshop. Voor vragen over de webshop kun je ons natuurlijk altijd bellen of mailen of gewoon gezellig langskomen in onze winkel!  

Weetje: Het verschil tussen een icing en frosty sheet!

ICINGSHEET: – = een dunne laag fondant verstevigd met traganthgom. – deze sheets zijn goed te gebruiken om bijvoorbeeld schildjes te maken. – wel uitknippen als het vel nog flexibel is dan laten drogen op een vlakke ondergrond! En hopla je schildjes zijn klaar – het is niet raadzaam icing op een slagroom taart te […]

Weetje: smootheren

Wisten jullie dat als je je taart gaat smootheren c.q. gladstrijken je een heel strak eindresultaat kunt realiseren? Bij gebruik van 2 smoothers zorg je ook dat je taart een mooie rand krijgt! Eigenlijk kun je niet zonder zo een strijkijzer………

Weetje: biscuit / kapsel bakken

– Biscuitmix makkelijk en ook lekkerder. – oven voorverwarmen. – zorg dat je eieren op kamertemp. zijn of doe er warm water bij. – 10 min. op hoogste stand mixen met de garde…. – 2 min. op laagste stand na mixen. – bakpan invetten met crisco of bakspray. – niet te veel anders laten de […]